Και ο Ζοσέ Σα στον Βόλο για τον τελικό – Τι είπε στο «10» για τον τραυματισμό του (Pic)

Και ο Ζοσέ Σα στον Βόλο για τον τελικό – Τι είπε στο «10» για τον τραυματισμό του (Pic)

Ο Ζοσέ Σα επέστρεψε την Παρασκευή στην Ελλάδα και σήμερα ταξίδεψε στον Βόλο για να δει τον τελικό του Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Τι είπε στο to10.gr.

Ο Ζοσέ Σα είναι ο μεγάλος άτυχος του τελικού Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Την 1η Αυγούστου, ο Πορτογάλος γκολκίπερ είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι του σε προπόνηση προετοιμασίας για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Γουλβς, για τους «16» του Europa League.

Τρεις ημέρες μετά αναχώρησε για την Πορτογαλία, όπου και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση και όντας σε ανοιχτή γραμμή με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για την εξέλιξη της αποκατάστασής του.

Ο Σα επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής, για να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πέρασε από το απαραίτητο τεστ κορωνοϊού και το μεσημέρι του Σαββάτου, ταξίδεψε στον Βόλο και βρέθηκε δίπλα στους συμπαίκτες του.

dav

Ο Πορτογάλος γκολκιπερ εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού χωρίς νάρθηκα στο χέρι του και δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα, ο ίδιος, σε ερώτηση που του έκανε to10.gr, υποστήριξε ότι το χέρι του έχει επουλωθεί πλήρως και πως πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή. Ενώ παράλληλα σημείωσε ότι όλο αυτό το διάστημα έκανε πολλή δουλειά στη φυσική κατάσταση και άρα δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, για να φτάσει σε υψηλά στάνταρ ετοιμότητας.

Η επιστροφή του Σα στη δράση, είναι ένα εξαιρετικό νέο για τον Ολυμπιακό. Καθώς μπορεί να μην είναι διαθέσιμος για τον τελικό με την ΑΕΚ, ωστόσο, η παρουσία του στα παιχνίδια των πλέι οφ του Champions League με Ερυθρό Αστέρα ή Ομόνοια, είναι απαραίτητη. Και αναλόγως τι θα δείξουν τα τεστ στα οποία θα υποβληθεί θα φανεί οριστικά εάν θα τον έχει στη διάθεσή του ο Μαρτίνς. Ο ίδιος, πάντως, εμφανίστηκε εξαιρετικά αισιόδοξος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ