Προκαλεί και έξω από το γήπεδο ο Μπέος

Προκαλεί και έξω από το γήπεδο ο Μπέος

Δεν του πέρασε, δεν μπαίνει στο γήπεδο, δεν σταματάει να δυναμιτίζει το παιχνίδι.

Συνεχίζει να προκαλεί και να δυναμιτίζει το κλίμα ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Δήμαρχος Βόλου, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (21:00), με νέο επικοινωνιακό σόου, αυτή τη φορά μέσω διαδικτύου, ανακοίνωσε ότι δεν θα παραβρεθεί τελικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με ανάρτηση που έκανε στα social media, αφού είδε ότι δεν του πέρασε και δεν θα μπει τελικά στο γήπεδο, θέλοντας να δυναμιτίσει το κλίμα, επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μια ακόμα προκλητική ανάρτηση από το Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βάλει μπουρλότο στον μεγάλο τελικό.

Η ανάρτησή του:

«Τελικά και η πρόσκληση σε μένα για τον τελικό του Κυπέλλου ήρθε και η παρουσία μου καταγράφηκε στο υγειονομικό πρωτόκολλο που ενέκρινε και υπέγραψε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Όμως επειδή ακριβώς λυπάμαι τους πολιτικούς, τους αστυνομικούς (Ταξίαρχο, Αστυνομικό Διευθυντή κα) και όλους τους θεσμικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή ας ενημερωθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τα Μέσα Ενημέρωσης ότι αποφάσισα να ΜΗΝ παρακολουθήσω τον αγώνα μήπως και τους αφήσει σε ησυχία.

Το θέμα είναι να αφήσει ήσυχο και το ποδόσφαιρο που το έχει φέρει σε πλήρη ανυποληψία. Ειλικρινά τα όσα κάνει στο παρασκήνιο ξεπερνούν και τον… ίδιο!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ