«Βράζουν» με τον Μελισσανίδη οι οπαδοί της ΑΕΚ! (pics)

«Βράζουν» με τον Μελισσανίδη οι οπαδοί της ΑΕΚ! (pics)

Ακόμη ένας χαμένος τελικός για την ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς να θεωρούν υπεύθυνο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. «Ανίκανη διοίκηση, παίκτες λαχεία».

Αρχισαν τα όργανα στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται στο επίκεντρο!

Μπορεί τα πάντα να έμοιαζαν… ευνοϊκά για την Ένωση, ωστόσο για ακόμη μια φορά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με 1-0 από τον Ολυμπιακό, μετρώντας πλέον τέσσερις χαμένους τελικούς. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έγραψε… ιστορία και στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» οπαδών επικρατεί αναβρασμός.

Μετά το τέλος του τελικού, οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν… ντου στα social media της ΠΑΕ για να εκφράσουν την απογοήτευση και τον προβληματισμό τους για την εικόνα της ομάδας.

Οι φίλαθλοι της Ένωσης έχουν κουραστεί από αυτή την κατάσταση και θεωρούν μοναδικό υπεύθυνο της αποτυχίας τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι οπαδοί της ΑΕΚ «βράζουν» με τον Τίγρη, ο οποίος δεν επενδύει σε παίκτες αλλά σε… Γραμμένους.

Η Ένωση συμπλήρωσε ολοκλήρωσε ακόμη μια χρονιά χωρίς τίτλο και οι οπαδοί της ΑΕΚ στρέφουν τα βέλη τους στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Χαρακτηρίζουν την διοίκηση ανίκανη και… βολεμένη με την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Ο κόσμος της Ένωσης βράζει και καλεί τον Τίγρη να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Οι οπαδοί είναι αναστατωμένοι και… κράζουν τον Μελισσανίδη για τις επιλογές και τις πρακτικές του. Παράλληλα, τονίζουν ότι η ομάδα του Καρέρα στηρίζεται σε παίκτες… λαχεία. Στα social meida της ΠΑΕ γίνεται χαμός, με τους φιλάθλους να κατηγορούν τον Τίγρη πως έχει «μετατρέψει την ΑΕΚ σε φτωχό συγγενή.

Η λέξη «ντροπή» κυριαρχεί στα μηνύματα των απογοητευμένων οπαδών, που αναρωτιούνται τι σόι ομάδα θα αντικρίσουν στην «Αγιά Σοφιά».

Άραγε, τα βλέπει αυτά ο Τίγρης ή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το κουμάντο στο παρακράτος της ΕΠΟ;

Δείτε κάποια σχόλια των οπαδών της ΑΕΚ:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ