Μαρτίνς : «Η νίκη είναι συνώνυμο του Ολυμπιακού» (pic)

Μαρτίνς : «Η νίκη είναι συνώνυμο του Ολυμπιακού» (pic)

Υπερήφανος για τη νέα επιτυχία του Ολυμπιακού είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως η νίκη είναι συνώνυμο των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την απόλυτη κυριαρχία του εντός συνόρων, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» στέφθηκαν νταμπλούχοι στη χώρα μας για 18η φορά στην ιστορία τους και το πανηγύρισαν δεόντως.

Ο «αρχιτέκτονας» αυτής της επιτυχίας είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Δύο χρόνια στο μεγάλο λιμάνι, δύο τίτλοι, πανέμορφο ποδόσφαιρο, εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει κορυφαίες ομάδες του πλανήτη να στρέψουν το βλέμμα τους στα «διαμάντια» του Ολυμπιακού. Ήδη ο Κώστας Τσιμίκας πήγε στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ, κερδίζοντας τη σπουδαιότερη μεταγραφή Έλληνα παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Όλα τα παραπάνω έχουν την υπογραφή του Μαρτίνς και των συνεργατών του. Ο Professor του Θρύλου, μετά την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου του στην Ελλάδα, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media. Δηλώνοντας υπερήφανος για τη νέα σπουδαία επιτυχία των παικτών του, ενώ τόνισε πως η νίκη αποτελεί συνώνυμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Μαρτίνς:

«Το καταφέραμε! Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώνεται μια υπέροχη σεζόν που είχαμε. Η νίκη αποτελεί συνώνυμο με αυτόν τον σύλλογο και είμαι υπερήφανος που δώσαμε επιπλέον χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ