ΑΕΚ : Τι είπε ο Μελισσανίδης στους παίκτες πριν από τον τελικό

ΑΕΚ : Τι είπε ο Μελισσανίδης στους παίκτες πριν από τον τελικό

«Σηκώσανε ψηλά τον αμανέ» η ατάκα του για τον Ολυμπιακό. Και ύστερα ήρθε ο… Ραντζέλοβιτς

Δεν εμφανίστηκε στο Πανθεσσαλικό μιας και ήταν τιμωρημένος. Στον Βόλο όμως ήταν κανονικά. Δίπλα στην ΑΕΚ. Με τη φιλοδοξία προφανώς να εμφανιστεί στο Πανθεσσαλικό με τη λήξη. Για να πάρει την κούπα στα χέρια του.

Οι τελικοί κυπέλλου όμως δεν είναι το… φόρτε της Ένωσης την τελευταία τετραετία. Για την ακρίβεια πρόκειται για μια σχέση που όσο τα χρόνια περνούν μοιάζει καταραμένη. Και κάπως έτσι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είδε ξανά το ίδιο έργο. Πανθεσσαλικό 2017 αλλά και 2020. ΟΑΚΑ το 2018 αλλά και το 2019.

Τέταρτη σερί ήττα. Τέταρτη φορά που κάποιος δίπλα πανηγυρίζει.

Επένδυσε πολλά η ΑΕΚ στον χθεσινό τελικό. Έπαιξε μπάλα στο… παρασκήνιο για την μεταφορά του ματς από τις 26 Ιούλη στις 12 Σεπτέμβρη. Είδε την ΕΠΟ με μια σειρά από αποφάσεις να τις δίνουν ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, σε σχέση με την πραγματική αγωνιστική διαφορά που τη χωρίζει από τον Ολυμπιακό. Και πάλι όμως έμεινε με άδεια χέρια. Ακόμη και σε μια νύχτα που οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν με τον Μπρούνο δεξί μπακ και τον 18άχρονο Τζολάκη τερματοφύλακα!

Νύχτα που ένας Θεός ξέρει πως το τελικό σκορ έμεινε μόνο στο 1-0. Πως η τιμωρία δεν έγινε παραδειγματική.

Πίσω όμως στο μεσημέρι του Σαββάτου. Στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εκεί, και αποφάσισε να κάνει τη κίνηση του ακριβώς την ώρα του γεύματος. Εμφανίστηκε στο τραπέζι της ομάδας και θέλησε με τον τρόπο του να εμψυχώσει τον Μάνταλο και τους συμπαίκτες του.

«Παίξτε δυνατά με ψυχή. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Σηκώσανε ψηλά τον αμανέ τελευταία. Βλέπετε τι λένε για εμάς» είπε σχολιάζοντας προφανώς τον Ολυμπιακό, και τον αέρα ανωτερότητας σε μια σεζόν που το κοντέρ είχε ήδη γράψει 3 νίκες και 1 ισοπαλία με επιμέρους 7-1 γκολ για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

«Σας πιστεύω. Μπορείτε να νικήσετε. Σας περιμένει ο κόσμος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πάρτε το κύπελλο να το πάτε εκεί».

Και έπειτα; Έπειτα νύχτωσε. Και ήρθε ο Ραντζέλοβιτς. Έπειτα η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο έδειξε πως η ΑΕΚ όση δύναμη και ψυχή να έβαλε στο γήπεδο, ήταν σκάλες παρακάτω από τον Ολυμπιακό. Και όσο για τον κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν συζητούσε για τους ποδοσφαιριστές. Ο Τίγρης είναι στο επίκεντρο της κριτικής που λογικά γίνεται στην ΑΕΚ. Όχι για την απώλεια του κυπέλλου, έστω του τέταρτου στη σειρά, αλλά για την εικόνα. Αν ο μισός Ολυμπιακός είναι σκάλες παραπάνω, τότε πως θα είναι ολόκληρος;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ