Μπέος : «Σκέφτηκα να πάω να κατεβάσω τους διακόπτες στο Πανθεσσαλικό»

Μπέος : «Σκέφτηκα να πάω να κατεβάσω τους διακόπτες στο Πανθεσσαλικό»

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Αχιλλέας για το πως έμεινε έξω από το Πανθεσσαλικό στον τελικό του Κυπέλλου.

Εχει ξεφύγει ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου το φυσάει και δεν κρυώνει που δεν κατάφερε να μπει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου και προσπάθησε με νέο επικοινωνιακό σόου να δημιουργήσει εντυπώσεις.

«Σκέφτηκα να πάω να κατεβάσω τους διακόπτες στο Πανθεσσαλικό», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ 3 ο Αχιλλέας Μπέος, που για μια ακόμα φορά προκαλεί με τις δηλώσεις του. Το έκανε και πριν τον τελικό, θέλοντας να βάλει «μπουρλότο» στον τελικό. Τελικά, δεν του πέρασε και μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού έφαγε «πόρτα» από τον μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα, ο Μπέος ανέφερε: «Είναι λυπηρό όταν ένας άνθρωπος μεγάλος επιχειρηματίας θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης και βρίσκει στα δικά του παιχνίδια τα θεσμικά όργανα και του κάνουν τα χατίρια. Μιλάω για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Επειδή έτσι ήθελε επειδή έχουμε κόντρα να μη βρεθώ στον τελικό και στο γήπεδο της πόλης μου. Με αυτά τα καμώματα και τις μικρότητες είπα θα πάω. Όταν στο υγειονομικό πρωτόκολλο βρίσκεται το όνομά μου. Βρέθηκε ένας ταξίαρχος και μου είπε διευκόλυνε το έργο μας και του είπα με ποιο δικαίωμα μου λέτε να μπω ή να μην μπω στο γήπεδο.

Το πρωτόκολλο έλεγε 360 άτομα. Δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση αστυνομικούς του Βόλου. Αποφάσισα στις 4:30 να ενημερώσω ότι δε θα πάω. Είναι δυνατόν ένας ιδιώτης για οποιοδήποτε λόγο να παρεμβαίνει σε θεσμικά όργανα κι αυτά δυστυχώς για τη στολή που φοράνε να δηλώνουν υποταγή στις ορέξεις ενός επιχειρηματία. Σκέφτηκα να πάω να κατεβάσω τους διακόπτες και να γελάσει όλος ο κόσμος… Αλλά λέω τι φταίει ο κόσμος.. Αυτό τους άξιζε όμως», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ