Πρόγευση Κυπέλλου

Πρόγευση Κυπέλλου

Πού έπεσαν τα πρώτα ευρώ και τι έδειχνε η αρχική τάση αμέσως με την κυκλοφορία του κουπονιού.

Το πρώτο σκέλος των προημιτελικών του ελληνικού Κυπέλλου κρατά ψηλά και το φίλαθλο και το στοιχηματικό ενδιαφέρον του τριημέρου. Παρατηρούμε τα όσα συμβαίνουν στην αγορά μια μέρα πριν τους αγώνες, πριν προχωρήσουμε σε προτάσεις και πονταρίσματα.

Σήμερα το πρωί βρίσκετε στα πρακτορεία το νέο κουπόνι της ελληνικής εταιρείας. Όλοι γνωρίζατε ούτως ή άλλως ότι απουσιάζει το κορυφαίο ματς της σειράς, γι’ αυτό και το ψάχνουμε οπουδήποτε αλλού.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ λοιπόν. Ο άσος κινείται μεταξύ 1,83 και 1,90. Όπου κι αν τον βρίσκαμε μέχρι το ξημέρωμα της Τρίτης, είχε τάσεις πτωτικές. Το Χ ξεκινά από το 2,88 και φτάνει μέχρι το 3,25. Και το διπλό το βλέπουμε από το 4,60 έως 4,75.

Το under 2,5 χαμηλώνει γύρω από το 1,50 και το over 2,5 ίπταται στο 2,50. Και εδώ δεν υπάρχει καμία τάση που να δείχνει κάτι απτό.

Όσο για την υπόθεση πρόκριση, ο Ολυμπιακός οροθετείται στο 1,75 και η ΑΕΚ στο 2,10. Αν ο …καμμένος μπορούσε να διαλέξει κάτι μιάμιση μέρα πριν από την έναρξη του αγώνα θα ήταν μόνο η πρόκριση των «ερυθρόλευκων», αφού το κλίμα και η αγωνιστική κατάσταση στις δύο ομάδες διαφέρει επί της παρούσης όσο η μέρα από τη νύχτα.

Τα υπόλοιπα τα βλέπετε στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Στον αγώνα του Πανιωνίου με τη Λαμία ο άσος κινείται από 1,35 έως 1,47 και έχει ανοδικές τάσεις. Το Χ ξεκινά από 3,75 και καταλήγει στο 3,90 και το διπλό από το 6,6 έως το 8,50. Τόσο η ισοπαλία όσο και το διπλό δέχτηκαν κάποια ευρώ με το …καλημέρα, ίσα ίσα για να ανεβάσουν την απόδοση του άσου.

Ξεχωριστή και η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Στο 1,35 η νίκη των Θεσσαλονικέων, στο 4,00 το Χ και στο 7,00 η επικράτηση του Ατρόμητου. Εκτός ΟΠΑΠ το 1,35 γίνεται 1,38, έως και 1,47. Αντίστοιχα το Χ πέφτει κάτω από το 4,00, ενώ το διπλό το είδαμε μέχρι και 5,9! Σημαντική η απόκλιση της ελληνικής εταιρείας από τις ξένες, κάτι που περιμένουμε να ξεκαθαρίσει ανήμερα της αναμέτρησης. Δηλαδή πέφτει μικρό κεφάλαιο στις μεγάλες αποδόσεις των Περιστεριωτών επειδή τους πιστεύουν ή επειδή θέλουν και προσπαθούν να ανεβάσουν την τιμή του ΠΑΟΚ, ώστε να ποντάρουν στον άσο τα πολλαπλάσια;

Από τώρα πάντως, εκτός από πρόκριση Ολυμπιακού μπορούμε να ποντάρουμε και σε πρόκριση του ΠΑΟΚ (1,22, ενώ ο Ατρόμητος δίνεται στο 4,35). Και αύριο θα δούμε πώς θα κινηθούμε ανά παιχνίδι με βάση τις τελευταίες εξελίξεις.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λάρισα που παίζουν την Πέμπτη έχουμε καιρό μπροστά μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ