Ολυμπιακός – ΑΕΚ : H κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ : H κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των Κιτρινόμαυρων και του Μανόλο Χιμένεθ από to10.gr.

Το σούπερ ματς του Γαλανόπουλου, η ξεχωριστή δουλειά του Λόπες, ο καθοριστικός Μπάρκας και το κοουτσάρισμα του Χιμένεθ. Η κριτική της ΑΕΚ και του προπονητή της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μπάρκας: Έκανε δύο τεράστιες επεμβάσεις στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, γλιτώνοντας την ΑΕΚ από σίγουρα γκολ και δίνοντάς της την δυνατότητα να πάει το ματς εκεί που ήθελε.

Γκάλο: Τα πήγε εξαιρετικά στο ανασταλτικό κομμάτι απέναντι στον Σεμπά, ενώ είχε και σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Τσιγκρίνσκι: Μπήκε στο παιχνίδι λίγο μουδιασμένος, όμως στην πορεία ανέβασε την απόδοσή του και έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Λαμπρόπουλος: Καλό παιχνίδι και από τον έτερο στόπερ της Ένωσης, ο οποίος κατέγραψε και 1-2 καίριες επεμβάσεις σε προσπάθειες του Ολυμπιακού να επιτεθεί.

Μπακάκης: Χρησιμοποιήθηκε ξανά ως αριστερό μπακ και τα πήγε πολύ καλά στον ρόλο που του ανατέθηκε. Ο οποίος αφορούσε κυρίως αμυντικά καθήκοντα, τα οποία ο Μπακάκης έφερε εις πέρας χωρίς πρόβλημα.

Γαλανόπουλος: Ο κορυφαίος της ΑΕΚ και πιθανότατα του γηπέδου. Έκανε τρομερή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, με κλεψίματα, επεμβάσεις και πολλή κίνηση χωρίς την μπάλα.

Koνέ: Από το 30’ και μετά ανέβασε την απόδοσή του, βοηθώντας την ΑΕΚ να ισορροπήσει το ματς και να μην χάσει το κέντρο.

Χριστοδουλόπουλος: Δεν πήρε πολλές προσωπικές πρωτοβουλίες, όμως έδωσε βοήθειες στον Γκάλο και έτρεξε αρκετά στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Λόπες: «Γεμάτο» ματς από τον Πορτογάλο άσο, που πήρε πάνω του όλη την ανάπτυξη της Ένωσης από την πτέρυγα και ήταν ιδιαίτερα κινητικός. Δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Λιβάγια: Ο Κροάτης επιθετικός βρισκόταν συνεχώς με παίκτες πάνω του και αναγκαζόταν να τραβηχτεί μακριά από την περιοχή για να γίνει κάτοχος της μπάλας. Κάτι που δεν του επέτρεψε να βρει την ευκαιρία να απειλήσει.

Αραούχο: Δεν μπόρεσε να βρει χώρους και να γίνει απειλητικός, ενώ στην μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε έκανε ένα άτσαλο τελείωμα.

Μπακασέτας: Πέρασε στο ματς για να δώσει φρεσκάδα στην μεσο-επιθετική γραμμή της ΑΕΚ και να ψάξει ίσως το καλό του πόδι για να έρθει ένα γκολ. Στο πρώτο σκέλος τα πήγε καλά, όμως δεν κατάφερε να φανεί στο δημιουργικό κομμάτι.

Μασούντ: Στο διάστημα που αγωνίστηκε κράτησε σωστά την μπάλα και είχε μια πολύ θετική παρουσία.

Σιμόες: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Mανόλο Χιμένεθ: Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τελικά έναν σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα που έδειξε τελικά να λειτουργεί για την ΑΕΚ. Η Ένωση μετά τα πρώτα λεπτά του ματς, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη πίεση και φάνηκε διαβασμένη για τον τρόπο ανάπτυξης του Ολυμπιακού. Όσον αφορά στη διαχείριση του ματς, ο Χιμένεθ παίρνει επίσης καλό βαθμό, παρότι ίσως ο Μασούντ θα μπορούσε να περάσει στο ματς νωρίτερα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ