Το μήνυμα του Μιραλάς

Το μήνυμα του Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο χθεσινό ντέρμπι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού έδωσε ενέργεια και κίνηση στην αριστερή πλευρά της επίθεσης των πρωταθλητών. Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στον πρώτο προημιτελικό, παρά το ότι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το χθεσινό 0-0 φαίνεται πως πείσμωσε […]

Ο Κέβιν Μιραλάς αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο χθεσινό ντέρμπι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού έδωσε ενέργεια και κίνηση στην αριστερή πλευρά της επίθεσης των πρωταθλητών. Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στον πρώτο προημιτελικό, παρά το ότι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το χθεσινό 0-0 φαίνεται πως πείσμωσε τον Βέλγο στράικερ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το μήνυμα που ανέβασε στο instagram ο διεθνής άσος των πειραιωτών, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ. «Το αποψινό θα μας κάνει πιο αποφασισμένους» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδος δεν ήταν χθες στη βασική εντεκάδα λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων, αλλά θα είναι στο αρχικό σχήμα των πειραιωτών, στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα.

Tonight will only make us more determined ?⚪ #olympiacos #KM11 #thrylos @olympiacosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Mirallas (@kmirallas11) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ