Λυμπερόπουλος : «Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Λυμπερόπουλος : «Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη στο Καραϊσκάκης αλλά και τη ρεβάνς κυπέλλου της Τετάρτης.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ και επιχείρησε να προσγειώσει τους παίκτες της Ένωσης μετά τη νίκη στο Φάληρο, τονίζοντας πως η νίκη των Κιτρινόμαυρων ήταν πολύ σημαντική, όμως ανήκει στο παρελθόν.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ζήτησε από τον κόσμο να δώσει μαζικό παρών στη ρεβάνς κυπέλλου της Τετάρτης, ώστε η Ένωση να μπορέσει να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, συνεχίζοντας και σε αυτή την διοργάνωση.

«Μεγάλη και σημαντική η νίκη επί του Ολυμπιακού για την ομάδα μας και τον κόσμο μας, αλλά για εμάς είναι ένα ματς που ανήκει στο παρελθόν. Μπροστά μας υπάρχει μία δύσκολη και απαιτητική συνέχεια σε τρεις διοργανώσεις και καλούμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όλοι μαζί ενωμένοι και ταπεινά, όπως μέχρι σήμερα, προκειμένου να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Σε αυτή την δύσκολη ομολογουμένως προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης, που θα απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσπάθεια, εκτιμώ ότι βαρόμετρο και καταλυτικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος μας. Η δική του βοήθεια και η συμπαράσταση θα μας δώσει την ώθηση, που χρειαζόμαστε, σε κάθε βήμα αυτής της δύσκολης διαδρομής», είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ