Χιμένεθ σε παίκτες : «Ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Χιμένεθ σε παίκτες : «Ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Νέα ομιλία Χιμένεθ, στα Σπάτα αυτή τη φορά, με τον Ισπανό τεχνικό να προσπαθεί να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, μετά τους πανηγυρισμούς από το διπλό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός, γνωρίζει πως το Κύπελλο είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση και περιμένει τον Ολυμπιακό να βγάλει θυμό και αντίδραση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού ένα γκολ ίσως του φανεί αρκετό για να αποκλείσει την ΑΕΚ και να σώσει έστω  τα προσχήματα της βαριάς ήττας εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Για αυτό και θέλει πνευματικά έτοιμους τους παίκτες του ενόψει του ματς της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.

Να τι είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες του, στο προπονητήριο των Σπάτων:

«Τώρα γυρίζουμε σελίδα. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε χαρούμενοι, αλλά ο αντίπαλος δεν είναι, θέλει να βγάλει αντίδραση. Πρέπει να σεβαστούμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα συναισθήματά μας, να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και να κοιτάξουμε πώς θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι της Τετάρτης για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο κόσμος μας θέλει τη νίκη και μας το έδειξε μετά το παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε γι’ αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ