ΑΕΚ : Mε Λιβάγια η αποστολή της Ένωσης

ΑΕΚ : Mε Λιβάγια η αποστολή της Ένωσης

Παρά τις ενοχλήσεις ο Κροάτης φορ βρίσκεται στους 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χιμένεθ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Με τον Μάρκο Λιβάγια να βρίσκεται στην αποστολή ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης φορ, παρά τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική επιλέχθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ και είναι μέσα στους 19 παίκτες που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Η συμμετοχή του Λιβάγια πάντως δεν είναι βέβαιη και αναμένεται να ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, το γεγονός πως βρίσκεται στην αποστολή είναι σίγουρα θετικό και αφήνει ελπίδες για την χρησιμοποίησή του από πλευράς Χιμένεθ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, έστω και ως αλλαγή. Παρότι δεν κατάφερε ούτε σήμερα να βγάλει όλο το πρόγραμμα προπόνησης, ακολουθώντας μόνο ένα μέρος.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Ούρος Τσόσιτς, αλλά και οι Έρικ Μοράν, Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ενώ από την αποστολή απουσιάζει και το όνομα του Νίκλας Χουλτ, που ανεβάζει στροφές με στόχο να ντεμπουτάρει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ