ΠΑΟΚ : Σκέφτεται τον Αζεβέδο ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ : Σκέφτεται τον Αζεβέδο ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται να ξεκινήσει βασικό τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ανεβάζοντας τον Βιερίνια στην επίθεση.

Μπορεί στην Τούμπα να έχουν ως πρώτη προτεραιότητα το πρωτάθλημα, όμως δεν εγκαταλείπουν το Κύπελλο.

Οι Θεσσαλονικείς που έχουν μια απίστευτη δίψα να κατακτήσουν τα πάντα στο ελληνικό χώρο θέλουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού. Μπορεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να τους δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως όπως φρόντισε να καταστήσει σαφές ο Λουτσέσκου δεν θα υπάρξει χαλάρωση στο ματς της Πέμπτης στο Περιστέρι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός με βάση και τις δοκιμές που έκανε προσανατολίζεται να κάνει ένα μικρό rotation στην 11αδα δίνοντας ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια για ένα ακόμα παιχνίδι. Δεξιά θα παίξει ο Μάτος και αριστερά ο Αζεβέδο. Αυτή θα είναι η πρώτη αλλαγή και λίγο αναμενόμενη καθώς ο Βραζιλιάνος δούλεψε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ σκληρά φτάνοντας σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Στο κέντρο της άμυνας ο Βαρέλα θα είναι παρών, ενώ παίζεται η δεύτερη θέση μεταξύ των Κρέσπο και Μαλεζά. Στο κέντρο θα δούμε τους Σακχοφ και Κάνιας. Στις πτέρυγες οι Βιερίνια και Λημνιος, στον άξονα ο Πέλκας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Κουλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ