Ολυμπιακός: Με «ρεζέρβες», 4 της Ακαδημίας και Χασάν στο Αγρίνιο

Ολυμπιακός: Με «ρεζέρβες», 4 της Ακαδημίας και Χασάν στο Αγρίνιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν χρόνο και σε νέα παιδιά στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Για βασικός ο Χασάν.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για το Αγρίνιο και το παιχνίδι με τον πρώτο αγώνα με Παναιτωλικό (20/01, 19:30) για την 1η φάση του Κυπέλλου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει πολλές αλλαγές για την ομάδα του.

Ο προπονητής των Πειραιωτών συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία (Σουρλής, Τσέλιος, Λιάτσος, Χριστοφιλόπουλος), ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή ενός αγώνα τον Θανάση Ανδρούτσο σε ρόλο δεξιού μπακ.

Αντίθετα, «υπάρχει» ο Αχμέντ Χασάν. Ο οποίος όχι μόνο θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, αλλά δεν αποκλείεται και να αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός κόντρα στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα καθώς ο Μαρτίνς θέλει να δώσει παιχνίδια στον Αιγύπτιο σέντερ φορ, για να βρει ρυθμό και να μπορέσει να βοηθήσει για περισσότερο χρόνο στα κρίσιμα ματς που έρχονται.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Χριστοφιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Πέπε, Σουρλής, Λιάτσος, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ