ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 Live Streaming: Στη μάχη του Κυπέλλου μπαίνει ο Ολυμπιακός απόψε στις 19:30, όποτε και αγωνίζεται κόντρα στον Παναιτωλικό, εκτός έδρας. Για δεύτερη φορά στο Αγρίνιο οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε λίγες ημέρες.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η ομάδα του Πειραιά είχε ταξιδέψει και πάλι στο Αγρίνιο για αγώνα πρωταθλήματος. Είχε νικήσει τότε με 2-1, χάρη σε γκολ των Φορτούνη, Ελ Αραμπί. Ήταν το ματς στο οποίο ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε βγάλει εκείνη την εκπληκτική κάθετη μπαλιά, χωρίς να έχει ισορροπία στο σώμα του, αφού ήταν τη στιγμή που πήγαινε να πέσει στο χορτάρι. Παρόλα αυτά όμως είχε καταφέρει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να βγάλει την μπαλιά, να βγει τετ α τετ ο Ελ Αραμπί και να σημειώσει το γκολ της νίκης.

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό για τον θεσμό του Κυπέλλου, στο πρώτο ματς του συγκεκριμένου ζευγαριού της διοργάνωσης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 Live Streaming | Με δεύτερη ομάδα ο Μαρτίνς

Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός πρόκειται να αγωνιστεί με δεύτερη ομάδα στο Αγρίνιο. Διότι ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής, έτσι ώστε να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας. Χαρακτηριστικό είναι πως οι 9 από τους 11 οι οποίοι αγωνίστηκαν στο τελευταίο ματς με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη, έμειναν εκτός αποστολής και δεν ακολούθησαν την ομάδα στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Χριστοφιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Πέπε, Σουρλής, Λιάτσος, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετές αλλαγές στη βασική του σύνθεση. Ιδιαίτερα από την τελευταία φορά που έδωσε το «παρών» στο Αγρίνιο, καθώς οι περισσότεροι από εκείνη την ομάδα έμειναν στην Αθήνα.

Από την άλλη ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, συμπεριέλαβε στα πλάνα του και τον νεοαποκτηθέντα Τσότσαλιτς. Ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες ο παίκτης και ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να τον έχει μαζί του στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η αποστολή του Παναιτωλικού αποτελείται από τους Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Άλβαρες, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσα, Μανθάτη, Τζανακάκη, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρα, Μαλή, Λιάβα, Κωνσταντόπουλο, Σκόνδρα, Γιάκολις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η

ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ