Βόλος – ΟΦΗ 2-0 : Άλμα πρόκρισης

Βόλος – ΟΦΗ 2-0 : Άλμα πρόκρισης

Με Μαρτίνες και Μήτογλου να σκοράρουν, ο Βόλος πήρε σκορ πρόκρισης απέναντι στον ΟΦΗ στο μεταξύ τους πρώτο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται πλέον ο Βόλος. Το 2-0 απέναντι στον ΟΦΗ που διαμορφώθηκε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, θα στείλει τους Βολιώτες στη ρεβάνς του Ηρακλείου με πολύ σημαντικό προβάδισμα, ένα προβάδισμα που δικαίως πήραν βάσει της εικόνα του αγώνα στο Πανθεσαλλικό.

Ο Βόλος κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, δεν απειλήθηκε από τον ΟΦΗ που έκανε τραγική εμφάνιση και πλέον αναζητεί ένα… θαύμα για να ανατρέψει την κατάσταση στην έδρα του και να πάρει εκείνος την πρόκριση.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει πολλά, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στα μετόπισθεν και με κύριο μέλημά τους να κρατήσουν το μηδέν στην εστία. Ο Βόλος με τον Δουβίκα είχε δύο καλές στιγμές, με τον ΟΦΗ να έχει ένα φάουλ με τον Νέιρα, που μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν γκολ στα πρώτα λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 52′ η μπάλα στρώθηκε στον Μαρτίνες έξω από την περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ την έστειλε στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 85′ κατάφεραν να βρουν και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από φάουλ του Νίνη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, με τον Μήτογλου να παίρνει το… ριμπάουντ και με προβολή να κάνει το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους Βολιώτες.

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης – Ντεντάκης (66’ Τέκιο), Μήτογλου, Γκρίλο, Φερράρι – Ριένστρα, Τσοκάνης (46’ Μπαρτόλο) – Ρενάτο (84’ Νίνης), Μπαριέντος (83’ Κιάκος), Μαρτίνες (74’ Περέα) – Δουβίκας.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου – Ουές (63’ Μπαλογιάννης), Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (63’ Λυμπεράκης) – Βαφέας, Νέιρα, Στάικος – Σαρντινέρο (63’ Σολίς), Στάρτζεον, Γρίβας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ