Παράσχος : «Πολύ δύσκολο να περάσουμε πλέον»

Παράσχος : «Πολύ δύσκολο να περάσουμε πλέον»

Το γκολ του Λιβάι Γκαρσία στο φινάλε έκανε πάρα πολύ δύσκολη την υπόθεση πρόκριση για τον Απόλλωνα Σμύρνης σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο.

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως με το 2-0 είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον Απόλλωνα να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς και να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπήκαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Δεχτήκαμε το γκολ και στο τέλος πληρώσαμε κάποια λάθη τοποθέτησης. Είναι κρίμα γιατί αν παρέμενε το 1-0 θα είχαμε κάποιες ελπίδες να κυνηγήσουμε κάτι στη ρεβάνς. Αντικειμενικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, γι’ αυτό κάναμε πολλές αλλαγές. Έμεινα ευχαριστημένος από τα παιδιά, αν και χάσαμε τη συνοχή που είχαμε δείξει στα 6-7 τελευταία παιχνίδια. Τώρα μας ενδιαφέρει το ματς με τον Άρη και θα δώσουμε κι άλλες ευκαιρίες σε άλλα παιδιά στη ρεβάνς. Να μη γελιόμαστε, είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ στη ρεβάνς. Θαύματα γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι καθημερινά».

Για την παρουσία του Κάλισιρ: «Ο Κάλισιρ ήταν ευχάριστη έκπληξη. Είχε σταματήσει εδώ και ενάμιση μήνα στη Σουηδία, αλλά έδειξε πως θα μας βοηθήσει γιατί έχει ταχύτητα και εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ