Τα επτά… πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ

Τα επτά… πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ είναι γεμάτη από παιδιά της Κ19. Το10.gr σας παρουσιάζει τους μικρούς του Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Αλκαζάρ την ΑΕΛ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το 5-0 της Τούμπας δίνει την ευκαιρία στον Πάμπλο Γκαρσία να ξεκουράσει παίκτες, αλλά και να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της ομάδας.

Ρίχνοντας μια ματιά στην αποστολή για το ματς με τους «βυσσινί» θα διαπιστώσει κανείς πως  υπάρχουν επτά παίκτες από την Κ19 του συλλόγου! Οι «ασπρόμαυροι» διαθέτουν πολύ καλές ακαδημίες, με τον Πάμπλο Γκαρσία να γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυνατότητές τους.

Το τελευταίο διάστημα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βασίζεται πολύ στα παιδιά των ακαδημιών, με τον Χρήστο Τζόλη να είναι μόνο ένα παράδειγμα. Ο 19χρονος είναι το golden boy του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να βασίζονται στον μικρό «μάγο».

Χρήστος Ταλιχμανίδης, Λευτέρης Λύρατζης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Χάρης Τσιγγάρας, Γιώργος Βρακάς, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Γιώργος Κούτσιας βρίσκονται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «βυσσινί», δείχνοντας πως η ομάδα του Γκαρσία έχει… μέλλον.

Χρήστος Ταλιχμανίδης (16/3/2001 – τερματοφύλακας)

To 2013, o Χρήστος Ταλιχμανίδης φόρεσε για πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα και ήταν από τα βασικά στελέχη στις ακαδημίες του συλλόγου.

Δύο φορές πρωταθλητής με την Κ19 του ΠΑΟΚ, με το πλήρωμα του χρόνου να έρχεται για τον νεαρό το καλοκαίρι του 2019, όταν και συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Με τα πόδια προσγειωμένα στο… έδαφος, περιμένει καρτερικά την πρώτη του ευκαιρία.

Χρήστος Ταλιχμανίδης - PAOKFC

Λευτέρης Λυράτζης (22/2/2000-Αμυντικός)

Από 12 χρονών στον ΠΑΟΚ και πάντα αρχηγός στις μικρές ομάδες. Κατέκτησε αρκετά πρωταθλήματα με τις ακαδημίες, ενώ έβρισκε και δίχτυα παρότι αγωνιζόταν ως δεξιός μπακ.

Τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς της πρώτης ομάδας, ενώ την εφετινή σεζόν μετράει ήδη 5 συμμετοχές. Λογίζεται πλέον ως μέλος του συνόλου του Πάμπλο Γκαρσία, αφήνοντας μέχρι στιγμής άκρως θετικές εντυπώσεις.

Τούρκοι χάκαραν τον λογαριασμό του Λύρατζη (pics) | to10.gr

Γιάννης Μιχαηλίδης (18/2/2000-Αμυντικός)

Ακόμη ενας αμυντικός από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ. Μετά από γεμάτες σεζόν στην Κ17 και την Κ19 πήρε το εισιτήριο… ανόδου για την πρώτη ομάδα, εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές του.

Με τη φανέλα των ασπρόμαυρων έχει καταγράψει συνολικά 24 συμμετοχές, ενώ το όνομά του νεαρού στόπερ έχει εμπλακεί και σε μεταγραφικά σενάρια.

Γιάννης Μιχαηλίδης: Ο μικρός Φαν Ντάικ του ΠΑΟΚ - to10.gr

Χάρης Τσιγγάρας (20/8/2000-Μέσος)

Επόμενος στη λίστα των μικρών του ΠΑΟΚ ο Χάρης Τσιγγάρας. Από την Πορταριά της Χαλκιδικής, ο νεαρός χαφ ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων».

Το καλοκαίρι του 2019 βρέθηκε στην προετοιμασία του συλλόγου, μετρώντας πλέον 11 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Ανανεώνει ο Τσιγγάρας! | ΠΑΟΚ Αγάπη Γαβριηλίδου | PAOK24

Γιώργος Βρακάς (28/4/2001-Μέσος)

Από τα Γιάννινα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, με τον νεαρό παίκτη να κάνει ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το 2017 και σε ένα ματς με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μετά από 2 χρόνια στη δεύτερη ομάδα της Νάπολι, ο νεαρός παίκτης επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Δικέφαλο, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το 2023.

Γιώργος Βρακάς - PAOKFC

Ιωάννης Κωνσταντέλιας (10/5/2003-Μέσος)

Το 2013, ο Κωνσταντέλιας μετακόμισε στον ΠΑΟΚ από τον Βόλο, με τον νεαρό παίκτη να γίνεται διεθνής και πρωταθλητής με τα «ασπρόμαυρα» τμήματα (Κ17-Κ19). Δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18, ωστόσο βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ.

Ioannis Konstantelias - PAOKFC

Γιώργος Κούτσιας (8/2/2004-Επιθετικός)

Πάμε και στον τελευταίο της λίστας με τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ. Από 12 χρονών στον Δικέφαλο, έμαθε να ζει και να αναπνέει για την αγαπημένη του ομάδα.

Τη σεζόν 2018-2019 πέτυχε 28 γκολ και στέφθηκε πρωταθλητής με την Κ15! Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο νεαρός επιθετικός προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, μετρώντας μέχρι στιγμής 4 συμμετοχές με τα χρώματα του δικεφάλου. Είναι ένας παίκτης που πιστεύουν πολύ στον ΠΑΟΚ.

Γεώργιος Κούτσιας - PAOKFC

Οι «ασπρόμαυρες» ακαδημίες συνεχίζουν να βγάζουν… διαμάντια, με τον ΠΑΟΚ να κυνηγά πλέον τον επόμενο Τζόλη. Σιγά σιγά οι νεαροί μπαίνουν στο κλίμα της πρώτης ομάδας, με τον Γκαρσία να καλείται να βγάλει νέους παίκτες από τα σπλάχνα του Δικεφάλου. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ