Μαρτίνς : «Θέλουμε κάθε τίτλο» (vid)

Μαρτίνς : «Θέλουμε κάθε τίτλο» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση κάθε τίτλου, αλλά και η καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τον Άρη στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στη Nova κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της κληρωτίδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι φυσικά η κατάκτηση όλων των τίτλων, αλλά και η καλή πορεία στην Ευρώπη και το Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Δεν θα υπάρχει καμία ιδιαίτερη αντιμετώπιση για τα παιχνίδι αυτά, ο Ολυμπιακός παίζει πάντα τις διοργανώσεις αυτές με την επιθυμία να κερδίζει. Έχουμε φυσικά πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μας ενδιαφέρει η πορεία μας στην Ευρώπη, αλλά και το Κύπελλο είναι κάτι που μας ενδιαφέρει.

Όποιος παίζει για τον Ολυμπιακό, ξέρει ότι η ομάδα αγωνίζεται πάντα για τη νίκη και στόχος είναι η κατάκτηση των τροπαίων. Επομένως, θα τους αντιμετωπίσουμε όπως όλους τους αγώνες, με όλη τη σοβαρότητα και θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ