ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Ολοκληρώνεται η φάση των πρώτων αγώνων των προημιτελικών με το ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος γύρος της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο τέταρτο και τελευταίο ματς των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του θεσμού, σήμερα στις 15:00. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και το έδειξαν στο τελευταίο τους ματς για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Πολύ καλή νίκη πήρε και ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας του Ατρόμητου μέσα στο Περιστέρι με 3-2! Χάρη σε γκολ που έβαλε ο Σανκαρέ στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όσον αφορά την πορεία των δύο ομάδων στο Κύπελλο, μόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε υποχρεώσεις στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης. Απέκλεισε τον Ατρόμητο μετά το 2-2 στα Γιάννενα και τη νίκη του με 3-2 μέσα στο Περιστέρι! Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός μαζί με τη Λαμία ήταν οι δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά χωρίς αγώνα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Πρόβλημα με Διούδη

Αρχικά ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε αποστολή για το σημερινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Διούδη μέσα. Όμως λίγο πριν φύγει η ομάδα για τα Γιάννενα, έκανε επίσημα γνωστό πως υπήρξε αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Διότι ο Διούδης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να τον προφυλάξει και ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στη Λεωφόρο. Τη θέση του Διούδη πήρε στην αποστολή ο νεαρός Χατζηγιαννάκης.

Έτσι την τελική αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι Χατζηγιαννάκης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας. Εκτός πλάνων πέρα του Διούδη, έμειναν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ.

Εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης, δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Άφησε εκτός αποστολής παίκτες από επιλογή δική του, έτσι ώστε να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Σιόντης, αλλά και για λόγους τακτικής οι Καρτάλης, Νάουμετς, Γιαννίκογλου, Αθανασίου, Δούμτσης, Πανουργιάς και Τριάδης. Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η εξής: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Λώλης, Λιάσος, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Λέο και Μιλιντσεάνου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ