Βιγιαφάνιες : «Αυτό το χαστούκι θα μας ξυπνήσει»

Βιγιαφάνιες : «Αυτό το χαστούκι θα μας ξυπνήσει»

Σαν ευκαιρία αφύπνισης είδε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λούκας Βιγιαφάνες.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μίλησε στην Cosmote TV μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε λόγο για ένα «χαστούκι» που θα βοηθήσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στο να… ξυπνήσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Πιστεύω ότι στην αρχή ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε ένα γκολ πιέσαμε και παίξαμε καλά. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά δεν το έκανε η ομάδα συνολικά με αποτέλεσμα να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Το χάσμα ανάμεσα στις γραμμές. Όταν πιέζεις πρέπει να πιέζει όλη μαζί η ομάδα».

Για το γνώριμο γήπεδο: «Είναι ένας αγωνιστικός χώρος που τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Όντως έχω περάσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές εδώ όταν ήμουνα παίκτης στο Αγρίνιο. Γνωρίζω τον κόσμο του Αγρινίου, γνωρίζω το γήπεδο, γνωρίζω την πόλη. Και θα ήθελα να πω ότι οι άνθρωποι οποτεδήποτε έρχομαι στο Αγρίνιο με υποδέχονται πάρα πολύ όμορφα. Πραγματικά αισθάνομαι πάρα πολύ καλά στο Αγρίνιο και είναι όμορφο όταν μπορώ να επιστρέφω για να βλέπω τους ανθρώπους αυτούς και το γήπεδο».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός την ανατροπή: «Κοιτάξτε υπάρχουν δύο δρόμοι. Υπάρχουν χαστούκια που καθηλώνουν και άλλα που θα σε ξυπνήσουν. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το χαστούκι θα μας ξυπνήσει, θα μας δώσει περισσότερη όρεξη ενόψει της ρεβάνς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ