Ξένοι διαιτητές θα σφυρίξουν τους δύο από τους τέσσερις προημιτελικούς Κυπέλλου το διήμερο Τετάρτη – Πέμπτη, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Συγκεκριμένα, ξένος διαιτητής θα διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, όπως και το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη την Πέμπτη.
Στην αναμέτρηση της Λεωφόρου ορίστηκε ο 37χρονος Ρώσος, Κιρίλ Λεβνίκοφ, άπειρος από ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού έχει σφυρίξει μόνο σε ένα ματς ομίλων του Europa League, ενώ η υπόλοιπη εμπειρία του περιορίζεται σε προκριματικά και Youth League. Ο Ρώσος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA.
Στο Άρης – Ολυμπιακός θα βρεθεί στη χώρα μας ένας… γνώριμος πλέον διαιτητής. Ο Φινλανδός, Ματίας Γκεστράνιους από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον επαναληπτικό των δύο ομάδων.
Ο Γκεστράνιους έχει σφυρίξει τέσσερα ελληνικά παιχνίδια, όλα της περσινής περιόδου. Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0, το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-2, το Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1 και το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0.
Όσον αφορά τα άλλα δύο παιχνίδια, το Λαμία-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Μανούχος με VAR τον Γκεστράνιους και το Βόλος-ΑΕΚ ο Τζοβάρας με VAR τον Ευαγγέλου
Latest News
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα σήμερα (12/4)
Τα πολιτικά πρωτοσέλιδα σήμερα (12/4)
Λίνγκαρντ… on fire (pic)
Άρσεναλ : Έγραψε ιστορία ο Λακαζέτ (pic)
Παπαευαγγέλου : «Πιθανός εμβολιασμός μαθητών πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά» (vid)
ΠΑΟΚ : 95 χρόνια ιστορίας
«Τρελάθηκε» στο γκολ του Νταρμιάν ο Κόντε (vid)
Παπαδάκης : «Δικαίωση για εμάς η παραμονή»


