Ξένοι διαιτητές σε Λεωφόρο και Βικελίδης

Ξένοι διαιτητές σε Λεωφόρο και Βικελίδης

Η ΚΕΔ όρισε ξένους διαιτητές στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα και στο Άρης - Ολυμπιακός για το Κύπελλο.

Ξένοι διαιτητές θα σφυρίξουν τους δύο από τους τέσσερις προημιτελικούς Κυπέλλου το διήμερο Τετάρτη – Πέμπτη, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Συγκεκριμένα, ξένος διαιτητής θα διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, όπως και το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη την Πέμπτη.

Στην αναμέτρηση της Λεωφόρου ορίστηκε ο 37χρονος Ρώσος, Κιρίλ Λεβνίκοφ, άπειρος από ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού έχει σφυρίξει μόνο σε ένα ματς ομίλων του Europa League, ενώ η υπόλοιπη εμπειρία του περιορίζεται σε προκριματικά και Youth League. Ο Ρώσος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA.

Στο Άρης – Ολυμπιακός θα βρεθεί στη χώρα μας ένας… γνώριμος πλέον διαιτητής. Ο Φινλανδός, Ματίας Γκεστράνιους από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον επαναληπτικό των δύο ομάδων.

Ο Γκεστράνιους έχει σφυρίξει τέσσερα ελληνικά παιχνίδια, όλα της περσινής περιόδου. Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0, το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-2, το Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1 και το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0.

Όσον αφορά τα άλλα δύο παιχνίδια, το Λαμία-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Μανούχος με VAR τον Γκεστράνιους και το Βόλος-ΑΕΚ ο Τζοβάρας με VAR τον Ευαγγέλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ