ΠΑΟΚ : Μέσα Κρέσπο και πιτσιρικάδες ενόψει Λαμίας

ΠΑΟΚ : Μέσα Κρέσπο και πιτσιρικάδες ενόψει Λαμίας

Ο Άνχελ Κρέσπο φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος και ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Άνχελ Κρέσπο.

Ο Ισπανός αμυντικός φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πλέον είναι στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού για το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ:

Η τελευταία πρόβα της ομάδας πριν αναχωρήσει για την Φθιώτιδα είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης. Ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo, στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στις στατικές φάσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Λέο Ζαμπά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ενέα Μιχάι δούλεψε στη Νέα Μεσημβρία, συνεχίζοντας την αποκατάστασή του.

Πέρα από τους τραυματίες το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει Λαμίας. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν και οι επιλογές για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΔΑΚ Λαμίας, οι οποίες αποτελούνται από τους:

Πασχαλάκη , Ταλιχμανίδη , Λύρατζη , Ροντρίγκο , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδη , Μπάμπα , Περέιρα , Τσιγγάρα , Γιαξή, Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Καγκάβα , Κωνσταντέλια , Μουργκ , Λάμπρου , Τζόλη , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ , Κούτσιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ