ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Μετά τους αγώνες του πρωταθλήματος έχουμε του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 τη Λαμία, εκτός έδρας, με στόχο φυσικά την πρόκρισή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Κάτι το οποίο όμως έχει πετύχει επί της ουσίας από τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, στην Τούμπα. Τότε που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει με 5-2 την ομάδα της Φθιώτιδας, αν και όχι τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ.

Η Λαμία σε εκείνον τον αγώνα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει δύο φορές τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ενώ οι Θεσσαλονικείς φαινόντουσαν μπλοκαρισμένοι, κατάφεραν από το 65’ και μετά να βρουν τη λύση τους. Μπόρεσαν οι γηπεδούχοι να σημειώσουν τρία γκολ και να φτάσουν το σκορ στο τελικό 5-2. Ένα σκορ το οποίο δίνει πρόκριση ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ και μετατρέποντας τον επαναληπτικό αγώνα σε τυπική διαδικασία.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Χωρίς δεκατρείς παίκτες οι γηπεδούχοι

Η Λαμία αυτό το οποίο έχει ως στόχο είναι να καταφέρει να παραμείνει στη Super League 1 και τη νέα σεζόν. Αυτός είναι ο στόχος που έχει βάλει η ομάδα και με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο δείχνει καλά δείγματα για να το καταφέρει. Έτσι από τη στιγμή που η πρόκριση για το Κύπελλο δεν είναι ανοιχτή, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να αφήσει αρκετούς παίκτες εκτός πλάνων. Συνολικά 13 ποδοσφαιριστές εκτός έχει η Λαμία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Τιρόνε είναι τραυματίας ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βλάχος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Μπα, Καραμάνος, Αραμπούλι και Ντέλετιτς. Έτσι στην αποστολή είναι οι Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Κωστίκα.

Από την άλλη ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε εκτός πλάνων του τους τραυματίες Αουγκούστο, Ζαμπά και Μιχάι. Στην αποστολή συμπεριέλαβε τους Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Περέιρα, Τσιγγάρα, Γιαξή, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσια.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ