ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

Μετά από εκείνο το... επεισοδιακό πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο, ήρθε η στιγμή για τον επαναληπτικό των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, σήμερα στις 20:00.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming: Το πρώτο ματς έγινε πιο μετά από τον αρχικό του προγραμματισμό, διότι η ΕΠΟ είχε κρίνει ακατάλληλο το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την κακοκαιρία των ημερών εκείνων. Έτσι ο αγώνας ορίστηκε στο Αγρίνιο, στο γήπεδο του Παναιτωλικού, και έγινε κάποιες ημέρες πιο μετά. Παρά το γεγονός πως ο ΠΑΣ δεν έπαιξε στο γήπεδό του, κατάφερε να νικήσει τον αγώνα! Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και με ανατροπή στο σκορ νίκησε με 2-1, παίρνοντας έτσι ένα προβάδισμα για την πρόκριση.

Βέβαια τώρα ο Παναθηναϊκός έχει τον παράγοντα έδρα και αν καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του και να σκοράρει στην επίθεση, τότε θα «φύγει» για τα ημιτελικά του θεσμού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Εκτός αποστολής ο Καμπετσής

Δε συμπεριέλαβε στα πλάνα του ο Λάζλο Μπόλονι τον Καμπετσή για το σημερινό ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας φορ στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήταν στην αρχική ενδεκάδα των «πρασίνων», αλλά τώρα έμεινε εκτός αποστολής. Παράλληλα, εκτός είναι και ο Σάντσες. Τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού, είναι οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους τραυματίες Σιόντη και Οικονομόπουλο. Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αποστολή του έχει τους Λοντίγκιν, Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Πίρσμαν, Κάργα, Πηλιό, Κάστρο, Καρτάλη, Ντομίνγκες, Νάουμετς, Λιάσο, Λώλη, Μπρένερ, Ελευθεριάδη, Δούμτση, Κριζμάν, Παμλίδη, Μιλιντσεάνου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ