Αϊτόρ : «Δεν αρμόζει αυτός ο δρόμος στον Παναθηναϊκό»

Αϊτόρ : «Δεν αρμόζει αυτός ο δρόμος στον Παναθηναϊκό»

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Αϊτόρ μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έμεινε εκτός θεσμού.

Μετά το τέλος του ματς, ο Αϊτόρ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την προβληματική εμφάνιση των «πρασίνων», τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο.

«Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι κι αυτό το δείχνει το αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, να δούμε τι κάνουμε καθημερινά, γιατί αυτός δεν είναι ο δρόμος που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω να σας πω τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν έπαιζε κι ο Βέλεθ, αλλά αρχίσαμε άσχημα και ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε τις δύο πρώτες ευκαιρίες του. Εμείς δεν κάναμε αυτό για το οποίο ήμασταν έτοιμοι κι αυτό που θέλαμε.

«Δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση. Θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο συμπαγείς και συγκεντρωμένοι. Η ομάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει όπως θα ήθελε. Ο ΠΑΣ είναι καλή άμυνα κι εμείς παίξαμε πίσω. Έπρεπε να κοιτάξουμε να σκοράρουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε, αλλά δεν έγινε.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να συνέλθει αγωνιστικά; «Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Όταν κάνεις τα πράγματα καλά στην προπόνηση, θα σου βγουν στο γήπεδο. Είχαμε κερδίσει πολλούς αγώνες χωρίς να παίξουμε καλά. Όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου, είναι μοιραίο να δεχτείς γκολ. Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε», δήλωσε ο 25χρονος Ισπανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ