Καρτάλης : «Γράψαμε ιστορία, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Καρτάλης : «Γράψαμε ιστορία, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ιστορική χαρακτήρισε την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Καρτάλης!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φτάσει σε μία τεράστια πρόκριση, επικρατώντας του Παναθηναϊκού και στη Λεωφόρο με 2-1 όπως στους «Ζωσιμάδες»! Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο και έκλεισαν μία θέση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, Καρτάλης, μίλησε για τη σπουδαία πρόκριση της ομάδας του και την χαρακτήρισε ιστορική, ενώ ανέφερε πως η ομάδα των Ιωαννίνων δεν φοβάται κανέναν εν όψει της κλήρωσης των ημιτελικών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην Cosmote Tv:

«Δείξαμε πειθαρχία και ομαδικότητα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους γιατί γράψαμε ιστορία. Προφανώς βοήθησαν τα δύο γρήγορα γκολ. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά, δουλέψαμε σκληρά και αξίζαμε τη νίκη. Ξέραμε οτι έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός και δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά σκοράραμε στις δύο πρώτες φάσεις.

Αυτή την τακτική που είχαμε την κάνουμε εδώ και λίγες εβδομάδες. Αμυντικά ήμασταν καταπληκτικοί και αυτό δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό. Τώρα που φτάσαμε στον ημιτελικό ξέρουμε οτι θα είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά δείξαμε οτι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες όπως τον Παναθηναϊκό τώρα και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, οπότε δεν φοβόμαστε. Προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Αφιερώνω τη νίκη στον αδερφό μου που έχει γενέθλια σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ