ΠΑΣ Γιάννινα : Στους «4» για 3η φορά στην ιστορία του (vids)

ΠΑΣ Γιάννινα : Στους «4» για 3η φορά στην ιστορία του (vids)

Οι Ηπειρώτες προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τρίτη φορά στην ιστορία τους – Τις δύο προηγούμενες φορές που έφτασε στους «4» αποκλείστηκαν εύκολα από ΑΕΛ (2006/2007) και Παναθηναϊκό (2009/2010), που στη συνέχεια κατέκτησαν το τρόπαιο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και προκρίθηκε για τρίτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι Ηπειρώτες είχαν βρεθεί στους «4» τη σεζόν 2006/2007, όταν είχαν αποκλείσει τον Ολυμπιακό, αλλά και τη σεζόν 2009/2010, όταν είχαν βγάλει νοκ-άουτ τον ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2006/2007 όταν αγωνιζόντουσαν στην Β’ Εθνική, είχαν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Είχαν επικρατήσει στους Ζωσιμάδες με 2-0 και είχαν ηττηθεί στο Φάληρο με 2-1.

Το- γκολ του Κοντογουλίδη όμως στην παράταση τους είχε δώσει την πρόκριση για την τελική 4άδα της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε όμως από την ΑΕΛ με δυο ήττες, αμφότερες με 2-0. Μάλιστα, στη συνέχεια η Λάρισα έκανε την μεγάλη έκπληξη και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στον τελικό με 2-1 του Παναθηναϊκού.

Τη σεζόν 2009/2010 η ομάδα της Ηπείρου με προπονητή τον Νίκο Αναστόπουλο είχε βγάλει νοκ άουτ τον ΠΑΟΚ, αλλά στους «4» είχε αποκλειστεί από τον Παναθηναϊκό.

Τα παιχνίδια για τους «8» εκείνη τη σεζόν ήταν μονά και ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες με 4-0. Στη συνέχεια όμως έπεσε πάνω στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μάλιστα στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο.

Οι δύο ομάδες που απέκλεισαν τους Ηπειρώτες στη συνέχεια κατέκτησαν το τρόπαιο…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ