ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 18:00 Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 18:00 Live Streaming

Αφήνοντας στην... άκρη το πρωτάθλημα Βόλος και ΑΕΚ παίζουν μαζί στο Πανθεσσαλικό στάδιο σήμερα στις 18:00, στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας!

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 18:00 Live Streaming: Ναι μεν στο πρώτο ματς του ζευγαριού η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει με 4-2, αλλά τα δύο γκολ που έβαλε ο Βόλος στο ΟΑΚΑ του δίνουν δικαίωμα στην ελπίδα. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που και η ΑΕΚ δεν εμφανίζεται τόσο σταθερή στην άμυνά της και ο Βόλος από την πλευρά του δείχνει να έχει μία καλή ομάδα.

Η ΑΕΚ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ένα ματς το οποίο έμεινε στο 1-1 χωρίς όμως να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση η ΑΕΚ. Μένοντας παράλληλα για δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετά και από το εντός έδρας 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης. Έχοντας πλέον πέσει μετά τις δύο σερί ισοπαλίες στην 4η θέση. Ο Βόλος από την πλευρά του είναι στην 7η θέση αρκετά μακριά από την 6η, όπου βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης. Προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό μετά το εντός έδρας 2-1.

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 18:00 Live Streaming | Οι αποστολές των ομάδων

Συνολικά 22 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή του ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν υπολογίζει στις γνωστές απουσίες και ο λόγος για τους τραυματίες Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Σαρδέλη, Γαλανόπουλο, Μιτάι και Σιμόες. Η αποστολή αποτελείται από τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνα, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Σάκχοφ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Κοσίδη, Χριστόπουλο, Μαχαίρα.

Προβλήματα έχει και ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, αφού εκτός έμειναν οι Κολόμπο, Ντεντάκης, Σάντος και η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Κρητικός, Δουβίκας, Μήτογλου, Μπάλλας, Τσοκάνης, Γκρίλο, Ριένστρα, Φερράρι, Περέα, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Μαρτίνες, Σάντσες, Νίνης, Λογαράς, Τέκιο, Μπουένο, Μίλοκ.

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 18:00 Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ