Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού : Εκπλήξεις από τον Μαρτίνς

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού : Εκπλήξεις από τον Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος ανακατεύει «γερά» την τράπουλα, στο «Βικελίδης».

Έγινε μια δοκιμή στην προπόνηση της Τετάρτης στον Ρέντη. Και είναι αλήθεια πως σχημάτισε κάποιες πρώτες ενδείξεις. Παρά ταύτα αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες ήταν επιφυλακτικοί για το κατά πόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, στον αποψινό δεύτερο προημιτελικό κυπέλλου θα επιλέξει τον μεγάλο κύκλο του rotation.

Όπως φαίνεται όμως ο Πορτογάλος τεχνικός το εννοούσε αυτό που δοκίμασε χθες. Και το εμπιστεύεται. Είναι έτοιμος να παρατάξει μια ομάδα με πάρα πολλές αλλαγές σε σχέση με τα συνηθισμένα. Μια εντεκάδα στην οποία πέραν των γνωστών (Σα, Σεμέδο, Βρουσάι, Βαλμπουενά) δεν χωράνε και οι Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Εμβιλά, Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά.

Πιο συγκεκριμένα; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50άχρονος εμπιστεύεται ένα σχήμα με τους: Κρίστινσον, Ανδρούτσο, Μπα, Σωκράτη, Χολέμπας, Μπουχαλάκη, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Κάιπερς και Χασάν.

Για να είμαστε δίκαιοι πάντως, με ανάλογο τρόπο ο Μαρτίνς είχε διαχειριστεί και την πρώτη αναμέτρηση με τον Άρη. Και σε εκείνη ήταν στην εντεκάδα οι οκτώ από τους αποψινούς έντεκα. Συγκεκριμένοι οι Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάλης, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς και Χασάν. Οι αλλαγές σε σχέση με εκείνο το ματς; Στον «άσο» όπου ο Κρίστινσον παίρνει τη θέση του Τζολάκη.

Στο δεξί άκρο της άμυνας που ο Ανδρούτσος δίνει ανάσες στον Λαλά. Και στους εξτρέμ όπου ο τραυματίας Βρουσάι αντικαθίσταται από τον Μασούρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ