Άρης – Ολυμπιακός : Πιστολιά Γκεστράνιους στον Ολυμπιακό

Άρης – Ολυμπιακός : Πιστολιά Γκεστράνιους στον Ολυμπιακό

Ο Φινλανδός πήρε πάνω του το πέναλτι όπου ο Άρης άνοιξε το σκορ στο Κλεάνθης Βικελίδης και έβαλε φωτιά στον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Φωτιά στον προημιτελικό του «Κλεάνθης Βικελίδης», από τον Ματίας Γκεστράνιους. Ο Φινλανδός διαιτητής «τσίμπησε» στη βουτιά του Μπερτόγλιο στη περιοχή του Ολυμπιακού δίνοντας ένα ανύπαρκτο πέναλτι, με τον Ανδρούτσο να μην τον ακουμπάει ούτε με τα πόδια ούτε με τα χέρια. Ένα πέναλτι, με το οποίο ο Άρης άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση του Μπρούνο Γκάμα.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι από το VAR προφανώς ενημέρωσαν άμεσα τον Φιλανδό ότι η πρώτη του απόφαση δεν είναι σωστή. Ο Γκεστράνιους αφού είχε συνεχόμενες διαβουλεύσεις με το VAR για αρκετά λεπτά πήγε τελικά να δει μόνος του τη φάση. Και τελικώς να δώσει το ανύπαρκτο πέναλτι, όπου ο Μπρούνο Γκάμα άνοιξε το σκορ στο 54΄, αφού όλα τα ριπλέι δεν δείχνουν κάποια επαφή που να συνιστά παράβαση. Ο Φινλανδός όμως είναι ο μοναδικός που είδε πέναλτι και επέμεινε στην αρχική του απόφαση.

Απίθανα πράγματα, καθώς ήταν μια πολύ εύκολη φάση, με τον Γκεστράνιους να κάνει ένα τεράστιο λάθος. Ένας διαιτητής που η… ΕΠΟ τον προτιμά συχνά-πυκνά στα μέρη μας για σημαντικές αναμετρήσεις, με τον Φινλανδό ωστόσο να είναι αυτός που καθορίζει το αποτέλεσμα του δεύτερου προημιτελικού του Κυπέλλου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Δείτε το γκολ του Άρη και το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Γκεστράνιους:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ