ΠΑΟΚ : Πρώτο βραβείο για τον Καγκάβα

ΠΑΟΚ : Πρώτο βραβείο για τον Καγκάβα

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ως ο κορυφαίος παίκτης του Δικεφάλου στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία.

Στον Σίντζι Καγκάβα κατέληξε το βραβείο «Fans Man of the Match» για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία για το Κύπελλο (1-1). Αυτή είναι η πρώτη ατομική διάκριση με την φανέλα του ΠΑΟΚ για τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό.

Στην ψηφοφορία o Καγκάβα συγκέντρωσε το 40,16% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Νίκα Νινούα που πέτυχε ένα όμορφο γκολ και είχε συνολικά θετική παρουσία, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Χρήστος Τζόλης που ήταν πολύ δραστήριος.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο Σίντζι Καγκάβα αναδείχθηκε Protergia Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στη Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ισοπαλία στην έδρα της Λαμίας με 1-1 και σε συνδυασμό με 5-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα κλείδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο παρά τις πολλές αλλαγές, έχασε σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, είχε χαμένο πέναλτι, είχε δοκάρι αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ο Σίντζι Καγκάβα. Ο Ιάπωνας στο πρώτο 90λεπτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του και έκανε μία επίδειξη της απαράμιλλης ποιότητάς του. Δημιουργικός, με διάθεση, μοίρασε το παιχνίδι, ζήτησε μπάλα, έπαιξε γρήγορα με τους συμπαίκτες του και είχε και την ασίστ στο γκολ του  Νινούα .

Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans’ Man of the Match o Καγκάβα συγκέντρωσε το 40,16% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Νίκα Νινούα που πέτυχε ένα όμορφο γκολ και είχε συνολικά θετική παρουσία, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Χρήστος Τζόλης που ήταν πολύ δραστήριος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ