ΠΑΟΚ : Χωρίς προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ

ΠΑΟΚ : Χωρίς προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, εκτός του γνωστού απόντος Μιχάι, κόντρα στην ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας.

«Πάνοπλος» θα είναι ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδος, με μόνη απουσία του γνωστού απόντος Μιχάι.

Οι ασπρόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρώτη μάχη Δικεφάλων δίχως απρόοπτα και προβλήματα. Έτσι, ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του και θα είναι στην ευχάριστη θέση να επιλέξει την ενδεκάδα που θα παρατάξει χωρίς… πονοκεφάλους ,ανάμεσα στους εξής:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Λύρατζη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ και Κούτσια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ενέα Μιχάι. που αποτελεί την μοναδική απουσία του Δικεφάλου, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ