ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την έκπληξη της διοργάνωσης, ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός έδρας στις 18:00.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 18:00 Live Streaming: Δύο ώρες πριν από το ντέρμπι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, υπάρχει και το ματς του Ολυμπιακού επίσης στους «4» του θεσμού. Η ομάδα του Πειραιά είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το έδειξε αυτό στην αναμέτρηση των πλέι οφ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Πήγε στο ΟΑΚΑ νίκησε με 5-1 και έφυγε έχοντας κάνει τη δουλειά της και με το παραπάνω!

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα όπως είπαμε αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης, έχοντας αποκλείσει στην προηγούμενη φάση τον Παναθηναϊκό! Θέλει να συνεχίσει με επιτυχίες και η συνολική του παρουσία φέτος δείχνει πως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 18:00 Live Streaming | Χωρίς Βαλμπουενά…

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται από μία καλή νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 5-1, εκτός έδρας. Από εκεί και πέρα όμως τα προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς δε λείπουν. Ο Πορτογάλος κόουτς άφησε εκτός αποστολής τον Βαλμπουενά, διότι δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει. Επίσης εκτός έμειναν και οι Αβραάμ, Βρουσάι, Ντρέγκερ, ενώ αντιθέτως επέστρεψε από τιμωρία ο Λαλά και ο Ρέαμπτσιουκ είναι πλέον έτοιμος στο 100%. Την αποστολή της ομάδας του Πειραιά αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, δεν υπολογίζει για μία ακόμη φορά τον επιθετικό Κριζμάν, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ εκτός είναι και ο Σιόντης. Στην αποστολή του ΠΑΣ βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σάλιακας, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Λώλης, Καρτάλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 18:00

Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ