Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να δοκιμάζονται στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στον αγώνα με τους Ηπειρώτες, ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποιεί και πάλι το σχήμα με τους τρεις στόπερ, έχοντας τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο και Μπα μπροστά από τον Ζοσέ Σα. Οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ θα είναι οι δύο μπακ-χαφ, με τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ και τους Μπρούμα και Φορτούνη να πλαισιώνουν τον Αχμέντ Χασάν στην επίθεση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να δίνει φανέλα βασικού στους Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Φορτούνη, Μπουχαλάκη και Χασάν.

Ο Γάλλος ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι με την Ενωση, ενώ ο Μολδαβός είχε μείνει εκτός αποστολής, αφού είχε επιβαρυνθεί στους αγώνες με την εθνική του ομάδα. Οσον αφορά στους Φορτούνη, Μπουχαλάκη και Χασάν, είχαν περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Φορτούνη μάλιστα να σκοράρει, μετά την ωραία πάσα του Χολέμπας.

Συνοπτικά η 11άδα: Σα, Σεμέδο, Σωκράτης, Μπα, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα,Φορτούνης και Χασάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ