Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να δοκιμάζονται στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Στον αγώνα με τους Ηπειρώτες, ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποιεί και πάλι το σχήμα με τους τρεις στόπερ, έχοντας τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο και Μπα μπροστά από τον Ζοσέ Σα. Οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ θα είναι οι δύο μπακ-χαφ, με τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ και τους Μπρούμα και Φορτούνη να πλαισιώνουν τον Αχμέντ Χασάν στην επίθεση.
Ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να δίνει φανέλα βασικού στους Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Φορτούνη, Μπουχαλάκη και Χασάν.
Ο Γάλλος ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι με την Ενωση, ενώ ο Μολδαβός είχε μείνει εκτός αποστολής, αφού είχε επιβαρυνθεί στους αγώνες με την εθνική του ομάδα. Οσον αφορά στους Φορτούνη, Μπουχαλάκη και Χασάν, είχαν περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Φορτούνη μάλιστα να σκοράρει, μετά την ωραία πάσα του Χολέμπας.
Συνοπτικά η 11άδα: Σα, Σεμέδο, Σωκράτης, Μπα, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα,Φορτούνης και Χασάν.
Latest News
European Super League: Η ιδρυτική ανακοίνωση
Παίκτης στη Γ’ Εθνική τραυματίστηκε στο κεφάλι και το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 40 λεπτά! (vid)
Η θέση της ECA και η στήριξη στην UEFA (Pic)
Στην Κεφαλονιά η τελευταία συγκέντρωση των διεθνών της κλάσης 6 πριν από το Προπαραολυμπιακό τουρνουά
Η Adidas κρατάει τον Μαντσίνι στην Ιταλία
Θριάμβευσαν Φιλτισάκου και Τσαμουδάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην
Κρήτη : Κατά 13 βαθμούς ανέβηκε μέσα σε μια ώρα η θερμοκρασία – Πώς εξηγείται
Η Πέτκοβιτς πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη στη Στουτγκάρδη


