Γιαννίκης : «Σα και Χασάν έδειξαν την κλάση τους, έχει ποιότητα ο Ολυμπιακός»

Γιαννίκης : «Σα και Χασάν έδειξαν την κλάση τους, έχει ποιότητα ο Ολυμπιακός»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, ενώ τόνισε πως οι Σα και Χασάν έδειξαν την κλάση τους.

ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Αργύρης Γιαννίκης μετά το τέλος του ματς στάθηκε στην εμφάνιση των Σα και Χασάν και στη γενικότερη ποιότητα του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει στο Καραϊσκάκη να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί για 70 λεπτά κάναμε ένα καλό ματς. Προηγηθήκαμε στο σκορ, είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, αλλά έδειξαν την κλάση τους ο Σα και ο Χασάν στο γκολ του. Με όλο τον σεβασμό που έχω στον κ. Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό, θα πάμε στο Καραϊσκάκη για να διεκδικήσουμε όποιες ελπίδες έχουμε. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει την κλάση. Θα μπορούσαμε εμείς να πετύχουμε το 2-0, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα», είπε αρχικά ο Γιαννίκης και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε και θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε στο Καραϊσκάκη».

Για το πανό των οπαδών του ΠΑΣ που έγραφε «Γιαννίκη μείνε ή πηδάω» τόνισε: «Είναι συνολική η δουλειά, είναι ένα πανό που δείχνει τη δουλειά που κάνει όλο το επιτελείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ