Ποιο είναι το πιο ωραίο γκολ των ημιτελικών; (poll, vids)

Ποιο είναι το πιο ωραίο γκολ των ημιτελικών; (poll, vids)

Χασάν ή Μουργκ; Ποιο ήταν πιο εντυπωσιακό; Το ψαλιδάκι του Αιγύπτιου στους Ζωσιμάδες ή το φάουλ του Αυστριακού στο ΟΑΚΑ: Ψηφίστε στο poll.

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Χασάν και Μουργκ να είναι οι πρωταγωνιστές των παιχνιδιών σε Ζωσιμάδες και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε γκολάρα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) και βοήθησε τους Πειραιώτες να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό. Στο 73ο λεπτό του παιχνιδιού ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αχμέντ Χασάν με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το ματς.

Μια ισοπαλία, που δίνει στον Ολυμπιακό το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στα τέλη Απριλίου στο Γ. Καραϊσκάκης και θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στον τελικό.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Μουργκ να πετυχαίνει buzzer beater και να οδηγεί τον Δικέφαλο του Βορρά σε μια μεγάλη νίκη. Ο Αυστριακός μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 90’ αντί του Τζόλη και στο 94’ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ο 26χρονος μέσος έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Τσιντώτα και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Δύο πολύ εντυπωσιακά γκολ, με τον Αιγύπτιο και τον Αυστριακό να χαρίζουν πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου; Ποιο είναι όμως το πιο ωραίο;

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε το αγαπημένο σας γκολ.

Δείτε το γκολ του Χασάν:

Και το γκολ του Μουργκ:

Ψηφίστε στο poll:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ