Μουργκ : «Δουλεύω πολύ στα στημένα και για αυτό σκόραρα»

Μουργκ : «Δουλεύω πολύ στα στημένα και για αυτό σκόραρα»

Ο Τόμας Μουργκ μίλησε για το γκολ που σημείωσε και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία ενώ χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα για τον Δικέφαλο.

Ο Τόμας Μουργκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ καθώς σημείωσε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα με την ΑΕΚ και έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός τόνισε πως δουλεύει αρκετά στις στημένες φάσεις και αυτό τον βοήθησε να πετύχει το εν λόγω τέρμα, ενώ αποκάλυψε και τις οδηγίες που του έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Οι δηλώσεις του Τόμας Μουργκ:

Για το γκολ που πέτυχε: «Αποφάσισα να πάρω την μπάλα γιατί πολλές φορές εκτελώ τα στημένα όταν είμαι στο γήπεδο. Δουλεύω πολύ στο κομμάτι αυτό. Είδα ότι ο γκολκίπερ ήταν στο άλλο δοκάρι, εκτέλεσα την μπάλα πάνω από το τείχος, το χτύπημα ήταν καλό, πήγε στη γωνία και σκόραρα».

Για τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία: «Ο κόουτς μού είπε να δώσω βοήθειες στον Ροντρίγκο και να εκμεταλλευτώ όποιες ευκαιρίες μου παρουσιαστούν για να δημιουργήσω κινδύνους».

Για το αν έφυγε ένα βάρος από τον ΠΑΟΚ: «Ναι, πιστεύω πως θα μας βοηθήσει. Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από άσχημο αποτέλεσμα. Παλέψαμε, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά ήταν ένα ματς μονομαχιών και η νίκη στο τέλος είναι καλή για την ψυχολογία μας. Πιστέψαμε, παλέψαμε και κερδίσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ