Παπασταθόπουλος : Οι ενοχλήσεις, η αλλαγή και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Παπασταθόπουλος : Οι ενοχλήσεις, η αλλαγή και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο διεθνής στόπερ ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κυρίως για να προφυλαχθεί και να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τους Πράσινους.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αντικαταστάθηκε από τον Χοσέ Χολέμπας.

Ο διεθνής στόπερ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αντικαταστήσει πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Η κατάσταση του Σωκράτη πάντως δεν εμπνέει ανησυχία και η αλλαγή του έγινε περισσότερο για να προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό για τη Superleague. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και θα φανεί εάν ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του τον Σωκράτη για το ντέρμπι με τους Πράσινους.

Ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και όχι μόνο για λόγους γοήτρου, αφού εάν πάρουν το τρίποντο και ο Αρης χάσει βαθμούς στο δικό του παιχνίδι, θα κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεσή του τον Σωκράτη, ο οποίος δείχνει να έχει δέσει πλέον με τους Μπα και Σεμέδο.

Από την πλευρά της η Αρέτα Κονόμη, ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την ομάδα γιατί παίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Μου μένει μια πικρία γιατί σίγουρα αυτό που είδαμε δεν είναι η δυναμική αυτής της ομάδας που έχουμε συνηθίσει. Για όσους θεωρούν ότι είναι η αρχή της πτώσης να θυμούνται ποσό ισχυρό μέταλλο έχει χτίσει η ομάδα και να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσει να το δείχνει και τα επόμενα χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους… Συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ