Ίνγκασον : «Μας έδωσε αυτοπεποίθηση ο Σαββίδης, θέλουμε πολύ το Κύπελλο»

Ίνγκασον : «Μας έδωσε αυτοπεποίθηση ο Σαββίδης, θέλουμε πολύ το Κύπελλο»

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τον στόχο του Κυπέλλου, αλλά και τη σημαντική ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες πριν το ματς με την Ένωση.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και στον τρόπο που αυτή ήρθε, υπογραμμίζοντας την αυτοπεποίθηση που έδωσε στους παίκτες η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη. Ακόμα, ο Ισλανδός στόπερ τόνισε τη σημασία που έχει για τον Δικέφαλο του βορρά η κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ μίλησε και για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε το μυαλό μας κυρίως στο να κρατήσουμε το μηδέν στα μετόπισθεν, ο Μουργκ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ μας έδωσε το ματς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πήραμε τη νίκη και το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με επιμονή. Πρέπει να πάμε στην Τρίπολη και να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ήταν πολύ ωραία η συζήτηση που είχαμε με τον κ. Σαββίδη. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση ο πρόεδρος. Μας είπε πως επιτρέπεται να πέσουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι να σηκωθούμε ξανά. Αυτό είναι και ο χαρακτήρας που έδειξε η ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου και για τον τρόπο που ανταποκριθήκαμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το μέταλλο που δείξαμε για τη συνέχεια της σεζόν, καθώς πρέπει να βελτιωθούμε στο πρωτάθλημα και να κρατήσουμε τη νίκη για το Κύπελλο».

Για τον στόχο της κατάκτησης του τροπαίου είπε: «Αν κερδίσουμε το Κύπελλο, θα είναι μια σημαντική κατάκτηση για την ομάδα, για εμάς, για τους οπαδούς μας, για τη Θεσσαλονίκη, για όλους. Οπότε αυτό είναι βασικό για εμάς, να ξεκινήσουμε τις νίκες και στο πρωτάθλημα, γιατί θέλουμε να βγούμε Ευρώπη και ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ έχουν θέση στην Ευρώπη».

Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Τρίπολη ακολουθεί ο Ολυμπιακός, δεν μπορώ να σκέφτομαι το μέλλον μου αυτή τη στιγμή, δεδομένου πως έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα τα βάλουμε κάτω και θα συζητήσουμε με την ομάδα. Το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να κάνουμε νίκες, να πάρουμε βαθμούς και να κερδίσουμε το Κύπελλο. Μετά μπορούμε να μιλήσουμε για το μέλλον μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ