Χασάν : «Το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ είναι ένα από τα καλύτερα στην καριέρα μου» (vids)

Χασάν : «Το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ είναι ένα από τα καλύτερα στην καριέρα μου» (vids)

Ο Αχμέντ Χασάν σημείωσε ένα απίθανο ψαλιδάκι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και σε δηλώσεις του τόνισε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα τέρματα που έχει πετύχει.

Ο Αχμέντ Χασάν σημείωσε ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους ερυθρόλευκους.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube και ξεχωρίζει το γκολ του με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου από πλευράς ομορφιάς και ποιότητας μαζί με εκείνο που είχε βάλει με την Μπράγκα κόντρα στη Μαρσέιγ για το Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού:

Για το 1-1: «Ξέρουμε πως πρέπει να περάσουμε στον τελικό. Πως πρέπει να προκριθούμε και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα διότι μετράει ότι βάλαμε γκολ εκτός έδρας».

Για τη δυσκολία στον αγωνιστικό χώρο: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια γήπεδα. Βέβαια όταν δεν παίζεις καλά πρέπει να κερδίζεις».

Για το γκολ του και εάν είναι στα καλύτερά του: «Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ μου. Είμαι ευγνώμων για το γκολ αυτό. Είναι στα καλύτερά μου μαζί με αυτό που είχα πετύχει στην πρώην ομάδα μου, τη Μπράγκα. Το ξεχωρίζω όμως αυτό το γκολ (με ΠΑΣ) ως από τα πιο όμορφα και το πιο ιδιαίτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ