Ακόμη το ταλαιπωρεί η ΕΠΟ με τους ημιτελικούς του Κυπέλλου

Ακόμη το ταλαιπωρεί η ΕΠΟ με τους ημιτελικούς του Κυπέλλου

Μια εβδομάδα πριν τους επαναληπτικούς και οι τέσσερις ομάδες δεν γνωρίζουν πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθούν οι ρεβάνς – Το σενάριο που εξετάζουν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

ΕΠΟ… το μεγαλείο σου.

Μπορεί να βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν τους επαναληπτικούς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, αλλά ακόμα οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, δεν γνωρίζουν πότε θα πραγματοποιηθούν οι ρεβάνς.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έχει ορίσει ακόμα τους επαναληπτικούς στα ζευγάρια ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα διεξαχθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να πραγματοποιηθούν σε διαφορετικές ημέρες.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη το Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα και την Μεγάλη Πέμπτη το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όταν η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοινώσει και επίσημα τις ημερομηνίες των αγώνων.

Υπενθυμίζουμε ότι στα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι στους Ζωσιμάδες 1-1, ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ