Μπρούμα: «Έχω τα πάντα στον Ολυμπιακό!»

Μπρούμα: «Έχω τα πάντα στον Ολυμπιακό!»

Μια διαδρομή όπως την ήθελε σε μια ομάδα που τον βοήθησε να βγει ξανά στον «αφρό». Ο Μπρούμα μιλάει στο «10» για τον Ολυμπιακό που τον καλύπτει απόλυτα.

Μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Ίσως η καλύτερη, σίγουρα η δεύτερη καλύτερη παραγωγικά. Με το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ έφτασε τα 9 με τα ερυθρόλευκα και συνεχίζει κυνηγώντας τα 11 που είναι το ρεκόρ του.

Πρωταγωνιστής και σε αυτό το σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό. Έχει πάρει φόρα είναι η αλήθεια. «Καθάρισε» το ντέρμπι με τον ΠΑΟ με ασίστ και γκολ, το ντέρμπι με την ΑΕΚ με δύο γκολ και χθες κόντρα στον ΠΑΣ κέρδισε το πέναλτι για το 1-0, έκανε το 3-1 που «καθάρισε» την υπόθεση πρόκρισης στον τελικό.

Για τον Μπρούμα, περί ου ο λόγος, το φίνις την σεζόν δείχνει ιδανικό. Μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα για τον ίδιο λόγω τραυματισμών αλλά μέσα στο 2021 κυλάει ιδανικά, με συνεχόμενες συμμετοχές, καλές εμφανίσεις, ασίστ και γκολ. Θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα για τον ίδιο χθες αν είχε εκμεταλλευτεί τις τρεις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε μετά το 3-1. Το θέμα βεβαίως είναι ότι ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε και ο Πορτογάλος συνέβαλλε σε αυτό. Σε μια σεζόν που κυλάει ιδανικά για τον ίδιο. Όπως άλλωστε τόνισε και ο ίδιος μετά τον αγώνα μιλώντας στο «10».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πάρα πολύ ικανοποιημένος, ήταν μια πάρα πολύ όμορφη απόφαση, ήμουν σίγουρος για αυτό. Για αυτούς τους λόγους ήρθα στον Ολυμπιακό, για να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα και να το κερδίσω, να παίξω στον τελικό του κυπέλου να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόφαση μου, έχουν πάει όλα καλά έως τώρα εδώ, με έχουν αγκαλιάσει όλοι στην ομάδα, οι οπαδοί. Περνάω όμορφα στον Ολυμπιακό, έχω εκπληρώσει όλους τους στόχους που είχα στην ομάδα και έτσι θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να πηγαίνουν καλά τα πράγματα».

Όσο για το ματς με τον ΠΑΣ και τον τελικό; «Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς όλη την ομάδα, τους προπονητές που μας βοήθησαν όλοι για να φτάσουμε στον τελικό του κυπέλλου που ήταν ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όμως έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό, να δουλεύουμε καθημερινά, να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Ο Ολυμπιακός θα μάθει απόψε τον αντίπαλό του με τον Πορτογάλο άσο να μην έχει κάποια προτίμηση. «Ειλικρινά δεν έχω καμία προτίμηση. Νομίζω πως εμείς εξαρτόμαστε από τον εαυτό μας, είμαστε εδώ για να υπηρετούμε την δική μας ομάδα, δεν ασχολούμαστε με το ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας με όποιον και αν έχουμε να παίξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ