Γαλανόπουλος: «Να τα δώσουμε όλα για να βγούμε στην Ευρώπη»

Γαλανόπουλος: «Να τα δώσουμε όλα για να βγούμε στην Ευρώπη»

Στον τελευταίο στόχο που έχει απομείνει στην ΑΕΚ πρέπει να στρέψουν όλοι την προσοχή τους σύμφωνα με τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Στην αναγκαιότητα που υπάρχει να βγει στην Ευρώπη η ΑΕΚ στάθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος με δηλώσεις του στην Cosmote TV, ενώ για το 2-1 της Τούμπας, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ «πλήγωσε» με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, που δεν λειτούργησε σωστά στις φάσεις των γκολ.

«Δεν θα ήθελα να πω μεγάλα λόγια. Καταλαβαίνουμε πως πήγε το ματς. Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν και να σκοράρουμε πρώτοι. Ο ΠΑΟΚ μας «πλήγωσε» με βαθιές μπαλιές στην πλάτη και σκόραρε. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Πρέπει να βγούμε Ευρώπη. Πρέπει να τα δώσουμε όλα ως το τέλος. Έχουμε πολλές απώλειες και πρέπει να κλείσουμε τη χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα», είπε αρχικά ο Γαλανόπουλος.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τι είπε στον Μιτάι μετά το λάθος του νεαρού άσου στη φάση του 2-1. «Το μόνο που του είπα ήταν ότι το ματς είχε σχεδόν τελειώσει. Μόνο μία βαθιά μπαλιά ίσως προλαβαίναμε», είπε ο χαφ της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ