Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ της ΑΕΚ: Έφτασε τις 18 ήττες στη σεζόν!

Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ της ΑΕΚ: Έφτασε τις 18 ήττες στη σεζόν!

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε στο Κύπελλο, γράφοντας παράλληλα αρνητική ιστορία στον σύλλογο, καθώς έφτασε για πρώτη φορά τις 18 ήττες μέσα σε μια σεζόν

Η ΑΕΚ όχι μόνο ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και έμεινε εκτός τελικού, αλλά παράλληλα κατέγραψε νέο αρνητικό ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι με την ήττα κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά έφτασαν τις 18 ήττες τη φετινή χρονιά, αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην Ιστορία της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Για πρώτη φορά από το 1959, όταν και καθιερώθηκε η Α’ Εθνική, η Ενωση χάνει σε μία σεζόν 18 επίσημα παιχνίδια.

Φέτος έχει χάσει σε 9 ματς για το πρωτάθλημα, 4 για το Κύπελλο και 5 για το Europa League. Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν τη σεζόν 2011/12, όταν και είχε χάσει 17 ματς (13 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 3 Ευρώπη) και τη σεζόν 2012/13 όταν και είχε χάσει 16 ματς για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο.

Το αξιοσημείωτο φυσικά είναι πως απομένουν τέσσερα ματς για την ΑΕΚ για τα πλέι οφ. Κόντρα σε ΠΑΟΚ εντός, Παναθηναϊκό εκτός, Αστέρα Τρίπολης εκτός και Αρη εντός, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται οι ήττες να είναι περισσότερες και το ρεκόρ να μεγαλώσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ