Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Πως βλέπουν οι στοιχηματικές τον τελικό Κυπέλλου…

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Πως βλέπουν οι στοιχηματικές τον τελικό Κυπέλλου…

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν στον τελικό του Κυπέλλου στις 22 Μαΐου και οι στοιχηματικές έχουν ήδη βγάλει τις αποδόσεις. Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί...

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου και έδωσαν ραντεβού στο ΟΑΚΑ στις 22 Μαΐου με στόχο φυσικά την κατάκτηση του τροπαίου. Οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν από τα ημιτελικά επικρατώντας στο δεύτερο ματς στο Καραϊσκάκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και σε συνδυασμό με το πρώτο ματς που ήρθε ισόπαλο (1-1) στους Ζωσιμάδες έκλεισαν πρώτοι χρονικά θέση στον τελικό.

Από την άλλη ο Δικέφαλος του βορρά αντιμετώπισε την ΑΕΚ και με δυο νίκες σε ΟΑΚΑ και Τούμπα θα είναι για τέταρτη φορά τα τελευταία χρόνια στον τελικό, ενώ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό μετά από 20 χρόνια με φόντο την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος να ολοκληρώσει τη χρονιά με το νταμπλ, για δεύτερη σερί σεζόν, αποδεικνύοντας πως είναι… μίλια μπροστά από τους αντιπάλους του, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο και με έναν τίτλο που θα «απαλύνει» τις πληγές της φετινής πορείας.

Μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, ήδη οι στοιχηματικές εταιρίες «έπιασαν» δουλειά βγάζοντας τις αποδόσεις για τον τελικό, παρότι είναι σε τρεις και παραπάνω βδομάδες από σήμερα. Όλες λοιπόν σχεδόν οι εταιρίες δίνουν φαβορί τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να τη συναντάει κανείς σε απόδοση από 1.70-1.90.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι το φαβορί, αλλά με μοιρασμένες σχετικά αποδόσεις, με το διπλό να κυμαίνεται στις περισσότερες εταιρίες μεταξύ του 4.70-5.00. Η ισοπαλία από την άλλη προσφέρεται στο 3.50 πάνω κάτω, ενώ φυσικά οι αποδόσεις ενδέχεται να έχουν αλλαγές, ειδικά από τη στιγμή που ο τελικός θα γίνει στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και θα είναι το τελευταίο ματς της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ