Οριστικό: Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Οριστικό: Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Η ΕΠΟ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, χωρίς την παρουσία κόσμου.

Ακούστηκαν διάφορα. Υπήρξαν ουτοπικές προτάσεις ακόμη και για παρουσία 25.000 οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Στήθηκε ένα ολόκληρο επικοινωνιακό γαϊτανάκι, που ουσιαστικά μόνο στόχο είχε να δείξει ότι η ΕΠΟ… προσπαθεί. Παλεύει για το καλό του ποδοσφαίρου και σκέφτεται την επόμενη ημέρα, σκέφτεται τρόπους να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Αρχής γενομένης από τον τελικό του Κυπέλλου της 22ας Μαΐου.

Αλλά για ακόμη μία φορά η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Και πως οι προτάσεις και οι σκέψεις ήταν απλώς τοποθετήσεις εκ του ασφαλούς. Χωρίς καμία βάση και ουσία. Καθώς δεν είναι στο χέρι καμίας ΕΠΟ η απόφαση για το εάν και πότε θα ανοίξουν τα γήπεδα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οπως ξεκαθαρίστηκε στην ΕΕ, λοιπόν, ο τελικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί παρουσία με βάση το ισχύων υγειονομικό πρωτόκολλο. Αρα, ο αγώνας του ΟΑΚΑ, στις 22 Μαΐου, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου. Και μόνο με τις προβλεπόμενες παρουσίες που θα επιλέξουν οι δύο ομάδες, με λίστα.

Μάλιστα, σε λίγο αναμένεται να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ, η οποία θα επιβεβαιώνει πως το θέμα του κόσμου δεν είναι κάτι που η ίδια μπορεί να το καθορίσει. Αλλά αφορά αποφάσεις του κράτους και των υγειονομικών αρχών της χώρας.

Οριστικά, λοιπόν, ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ