ΠΑΟΚ: Το… πρωτόγνωρο της άφιξής του στην Αθήνα

ΠΑΟΚ: Το… πρωτόγνωρο της άφιξής του στην Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ θα πετάξει για Αθήνα μόλις 24 ώρες πριν από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα με ότι συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, με τις ομάδες να φτάνουν στην πόλη που γίνεται ένας τελικός δύο και τρεις μέρες νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ επιλέγει να έρθει στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό μόλις λίγες ώρες πριν από το ματς.

Συγκεκριμένα, ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 το βράδυ και ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη ένα 24ωρο νωρίτερα, όπως έκανε σήμερα γνωστό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ εν όψει του τελικού:

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: Το άδειο γήπεδο, δυστυχώς, έχει γίνει συνήθεια, αλλά όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο, πάντα φαντάζει άχαρο. Οι αλλαγές στην όλη διαδικασία αρχίζουν την παραμονή του τελικού. Για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί κανονικά στο γήπεδο της Τούμπας και θα μεταβεί στην Αθήνα μόνο για τον αγώνα του Σαββάτου (22.05, 21:00, Cosmote TV).

Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 με την προπόνηση να είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου. Αργότερα στις 13:00, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Πάμπλο Γκαρσία και του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων με τις ερωτήσεις των ΜΜΕ να υποβάλλονται ψηφιακά και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube και το αντίστοιχο κανάλι της ΕΠΟ.

Το απόγευμα της Παρασκευής (21.05) ο ΠΑΟΚ θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ