Κρμέντσικ: «Είχα πει πως θα φέρω το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη»

Κρμέντσικ: «Είχα πει πως θα φέρω το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη»

Ο Μάικλ Κρμέντσικ μίλησε μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας πως έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς επικράτησε με 2-1 των «Ερυθρολεύκων» και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο Μάικλ Κρμέντσικ ήταν αυτός που καθόρισε το ματς. Ο Τσέχος επιθετικός είχε περάσει ως αλλαγή και με το ματς στο 1-1, βγήκε απέναντι από τον Σα και στο 90′ με πλασέ διαμόρφωσε το 1-2, δίνοντας το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κρμέντσικ δήλωσε ικανοποιημένος με το γκολ που έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του, τονίζοντας πως έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει.

«Μπήκα στο γήπεδο και έβαλα το γκολ. Το είχα πει πως θα φέρω το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη. Πιστεύω στον εαυτό μου μπήκα μέσα έχασα δύο ευκαιρίες αλλά στην τρίτη, έστειλα την μπάλα στα δίχτυα και έδωσα το τρόπαιο στην ομάδα. Αυτό μόνο με ενδιαφέρει. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω, γι’ αυτό αγωνίζομαι στην θέση του φορ», δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ