Ζίβκοβιτς: «Ήξερα ότι πίσω μου είναι ο Κρμέντσικ»

Ζίβκοβιτς: «Ήξερα ότι πίσω μου είναι ο Κρμέντσικ»

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε για τον χθεσινό τελικό και την έκβαση του, ενώ αναφέρθηκε και στην φάση του δεύτερου γκολ με τον Κρμέντσικ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε για την χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ, κόντρα στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πίστεψαν στην νίκη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην φάση του δεύτερου γκολ και το πως η μπαλιά του βρήκε τον Κρμέντσικ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες, ξέραμε ότι έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά στο τέλος συνεχίζαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και σκοράραμε»

Για τους πανηγυρισμούς: «Όλοι τρελάθηκαν στα αποδυτήρια. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Θα πάμε να πανηγυρίσουμε τώρα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Συγχαρητήρια σε όλους ΠΑΟΚάρα».

Για την ασίστ στο γκολ του Κρμέντσικ: «Ήξερα ότι είναι πίσω, βλέπεις τα πάντα στο γήπεδο».

Για το μέλλον του και την κατάκτηση του τίτλου: «Δεν είναι ώρα να συζητήσουμε για το μέλλον. Είναι σημαντικό να υπάρχουν τίτλοι, το πιστέψαμε και το πήραμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο δεν τα παρατάμε ποτέ, όπως δείξαμε απόψε στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ